Teknikens under

Företaget som servar mina filer har haft upprepade driftproblem under våren och de har eskalerat i antal senaste veckorna . Deras underleverantör har inte kunnat hålla vad de har lovat och även om det innan flytt av kunddata till en ny lagringsplats gjordes omfattande tester så funkade det mesta efter flytten allmänt segt och dåligt.

Så nu är min sida och alla andra bloggar och e-shoppar som har legat nere en stor del av dagen flyttade tillbaka till den gamla lagringsplatsen. Mellan klockan 11:00 och 01:54 har jag inte kunnat publicera någonting alls och min sida har i princip varit en read-only om den ens har laddats alls.

Så frustrerande att inte kunna publicera ett inlägg som var skriven redan natten innan och som jag kunde ha publicerat 13:05 så fort nyheten presenterades i en presskonferens.

Vi som har våra bloggar, hemsidor och e-shoppar borde få kompensation för allt strul av företaget. Vi som stannar kvar som kunder är ju rätt lojala ändå. 

BIld av Bethany Drouin från Pixabay

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *