Isabella Löwengrip betalar hyran själv för sitt sommarhus

Isabella Löwengrip vill sätta stopp på alla spekulationerna angående hennes hyrda semesterboende. Jag kan förstå att folk undrar om det är hon som har betalat eller om det är sponsrat. Hon gör ju ändå en hel del samarbeten med stora och små företag.

Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot. Jag fungerar ju så.

Och nu är jag här. Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv. Egentligen är jag obrydd kring folks åsikter men just att få höra att jag inte skulle betala själv är viktigt för mig att poängtera. Jag är stolt över att jag har möjlighet till detta helt på egen hand.

Hennes sommarprat på P1 blev tvåa i antalet lyssnade sommarprat hittills i år. Etta blev Anders Hansen och trea Fares Fares. Läs vad Sveriges Radio skriver:

Sommar i P1 har redan slagit sitt eget lyssnarrekord från förra sommaren. Under premiärveckan lyssnade över 1,5 miljoner på Sommar i P1 – en ökning med nära 50 procent jämfört med motsvarande vecka 2018. Siffrorna presenterades idag på Poddindex.
Under sommaren är Sommar i P1 i särklass Sveriges största podd. Den Sommarvärd vars program nått flest poddlyssnare hittills är överläkaren i psykiatri Anders Hansen, följd av entreprenören Isabella Löwengrip, skådespelaren Fares Fares och konstnären Stina Wollter.

Poddlyssnandet i Sverige går starkt framåt och över 30 procent av befolkningen lyssnar på poddar varje vecka. Förra året blev Sommar i P1 Sveriges största podd med toppnoteringar på 1,2 miljoner unika enheter i total veckoräckvidd. En vecka in på årets säsong är det rekordet redan slaget. Lyssna på Anders Hansen här nedan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!