Isabella Löwengrip lägger locket på

Isabella Löwengrip beskriver Expressens tremannabevakning av henne som lite av droppen som fick henne att bryta med all svensk media. Ett beslut som Isabella beskriver som lätt att ta.

Tre av deras journalister jobbade länge med något som de trodde var ett smaskigt avslöjande. Att jag skulle dejta en man som betalade allt jag gjorde. Huset, bilar, sommarhus och till och med mina kläder (!).

Det är inte ofta som jag reagerar av media men det är så trist att man så gärna vill att kvinnor lyckas i Sverige. Och när man väl gör det – Jag är en self made miljonär idag, så ska man direkt anta att en man står bakom. Det är fruktansvärt.

Jag förstår att tidningar kommer att fortsätta att plocka från mina egna kanaler men jag kommer inte själv att ställa upp på i något mer på många många år. Nu är det fokus internationellt och framför allt USA. 

Hon beskriver även vilka egenskaper hon söker och uppskattar hos en man. Mannen måste ha en förståelse för Isabellas prioriteringar och livsval enligt Isabella som även poängterar att hon har egna pengar så mannens kapital är inte intressant då hon föredrar att känna sig självständig.

Med tanke på att Expressen litar sig på information som kommer från en skvallerbloggare som har byggt sig en stabil inkomst med hjälp av vinklade artiklar om Isabella Löwengrip så ter sig inte tidningens artiklar alltid så journalistiska.

Jag gissar dessutom på att även Stoppa Pressarna- redaktionen tackar Expressen för att slippa skriva om artiklarna till något mera smaskigt. För nu har Expressen avlönat sina journalister att skriva artiklar i äkta Stoppa Pressarna-anda. 

Skärmklipp: isabellalowengrip.se

One comment

 1. Har själv lämnat Sverige för ett bättre liv i Spanien.
  U.S.A ? ? ?
  Där finns ju Al och Arnold och massa annat konstigt folk presis som i Sverige med Tunberg & co
  Tre länder U.S.A. Sverige och Tyskland efter Merkels uttalande som jag bojkottar och inte vill besöka mer.
  Flygskam och Thunberg effekten får mig att flyga med Aeroflot.
  Jag flyger hellre med Aeroflot.
  Det ska Greta veta.
  Kalla mig vad ni vill men inte svensk.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!