Alexandras, Biancas och Thereses nya Youtubevideos

Det är beundransvärt att youtubers orkar skapa content i den takt de gör. Vad vi tittare åtminstone kan göra för att tacka för en trevlig stund är att gilla och se färdigt reklamfilmen som visas och kanske till och med prenumerera på kanalen.

RENSAR UT 100 SAKER

Therese Lindgren rensar bort 100 saker i sitt hem i sin Youtubevideo. Det var knappt att hon fick ihop så många saker. Men en del av dessa saker ger hon bort just nu på Instagram.

 

Ni bestämmer min dag! Jag friar till Andreas!

Alexandra Nilsson lät sina följare ta beslut åt henne på Instagram och sedan publicerade hon resultatet på Youtube

Hon frågade sina följare om hon skulle fria till Andreas eller göra slut med honom. Eftersom endast 12% tyckte att hon skulle göra slut med honom så gick hon till H&M och köpte ringar.

Sedan gick hon på knä och friade till Anders som bara garvade. Det blev ett nej.

 

YTLIGA SAKER OM MIG – Sminkrutin

Bianca Ingrosso berättar om ytliga saker om sig i sin sminkvideo. Bland annat så hatar hon att hänga nyköpta kläder i garderoben för då försvinner de bara. Hon rakar sina armar och tipsar att en “mansrakhyvel” är mycket bättre än den avsedd för kvinnor.

Hon vet inte vilka JLC är men vet att de har pratat om henne på Youtube. De tyckte inte om att Bianca vann Guldtuben. (Det var Therese Lindgren som vann så de hade fel.) Hon ska sluta med P-piller eftersom hon mår dåligt av dem. Hon kommer att börja med Natural Cycles igen då den funkade bra på henne tidigare. Se flera ytliga saker om Bianca i hennes video.

Alla screenshots: youtube/theresejlindgren/alexandranilsson/biancaingrosso

BIld av Kaufdex från Pixabay

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *