Sofi Fahrman säljer sitt sommarhus i Frankrike

Sofi Fahrman säljer sitt franska sommarhus som hon köpte tillsammans med ex-pojkvännen Nick Zijlstra. Huset ligger i Södra Frankrike nära St Tropez och St Maxime i ett område som heter Plan-de-la-Tour. Öppen spis, pool, Josef Frank tapeter på alla badrumsväggar, 4 sovrum och utsikt över vinrankor är bara några av husets fördelar. Priset? 15 800 000 kronor.

Kan hända att även om huset ser supertrevligt ut så hinner inte Sofi njuta så mycket av livet i Syd-Frankrike då nya pojkvännen har byggt sig en liten stuga i Stockholms skärgård. Tiden går väl åt att putsa och fixa den. Dessutom har Sofis och Fridas föräldrar fortfarande sitt sommarhus kvar i Antibes, ett stenkast från den Bernadottinska gamla sommarresidensen.

Vill man veta mera om huset och priset och kanske till och med ta sig en rundtur så går det bra att mejla till Sofi för mer info. Attans ändå att Isabella Löwengrip hann lämna området för i år. Hon har ju planer att köpa sig något sommarboende i Frankrike.

Hon beskriver resan till sitt drömhus enligt följande i sin blogg 2016:

Min livsdröm har ALLTID varit att tillbringa tid i södra Frankrike. Min morfar bodde sina sista år här, mina föräldrar har ett ställe där jag skapat mina bästa sommarminnen och drömmen att ha sitt eget började växa fram i samma veva som min karriär började ta fart.

Jag trippeljobbade. Körde Project Runway, skrev bok och rattade Sofis Mode. (Något jag aldrig skulle orka idag). Men där och då såg jag detta framför mig: Vinrankor, livskvalitet och ett obeskrivligt lugn. Innan Lily föddes gjorde vi research, hyrde ställen i området och hörde oss för. Letade tomter och ruckel.

Alla intjänade dollares gick raka vägen till renoveringsfonden och livets största investering. Att jobba mycket har aldrig känts bättre. Och känslan att lägga pengar på vackra handtag till ytterdörren istället för handväskor var belönande på en helt annan nivå. Att bygga en dröm, i dubbel bemärkelse.

Alla bilder: @sofifahrman1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!