bianca klänning

Bianca Ingrosso räddade Lovisa från att bli utsatt för ett brott

Bianca Ingrosso har fått problem med sina Östermalmsgrannar. Enligt henne bor det ungdomar i huset mittemot med insyn till hennes lägenhet och som står i sitt fönster med inbjudna vänner och vinkar till henne. Så hon kan inte sitta och sminka sig på sin vanliga plats utan hon måste fly in i ett annat rum och söka skydd mot insyn.

Bianca fick rädda sin asisstent Lovisa genom att ringa till polisen. Lovisa låg och solade i solarium när någon försökte bryta sig in i hennes bås. Hon skrev till Bianca ”Snabbt. Ring polisen. Ring polisen nu för det är några som försöker ta sig in.” Bianca ringde polisen och sprang till lokalen iklädd i nattlinne och kaos uppstår. Hon stod som vakt för solariumbåset i väntan på polisen och personen som hade velat bryta sig in försökte sno Biancas telefon. 

Bianca har gjort en kombinerad sminkvideo och en Q&A med den norska influencern  Eveline Karlsen. Del två av videon kommer upp i Biancas kanal senare.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube och evelinekarlsen/youtube

1 reaktion på ”Bianca Ingrosso räddade Lovisa från att bli utsatt för ett brott”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *