Therése Lindgren har klonat Rasmus och Ronja

Therése Lindgren har klonat sina hundar Rasmus och Ronja till en kostnad av 10 000 kronor.

Hon har beställt nästan exakta kopior tillverkade av syntethår och spraymålade för att få till de rätta färgerna. Hon berättar på Youtube att hon fick välja ögonform och färg och även sättet de sitter och ligger.

Det blev ännu dyrare än vad hon hade tänkt sig då hon åkte på att betala tull för 2000 kronor. Hon hävdar att detta inte är ett samarbete även fast hon länkar till sidan och så kan det ju vara.

10 000 kronor är mycket pengar även om de används för att skapa content. För 10 000 kronor får man många matportioner för i ett soppkök. 20 ungdomar kunde ha fått nya vinterskor eller en ny vinterjacka. Men det är väl inte så kul att göra en video om det.

Screenshot: theresejlindgren/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *