Isabella Löwengrips ärliga blogginlägg

Isabella Löwengrip har publicerat ett ärligt inlägg där hon beskriver sin situation just nu. Hon skriver att hon har ett visum som väntar men att hon är osäker på sin USA-satsning

Under presskonferensen för Sommar i P1 gjorde jag en stor affär av att säga hej då till Sverige. Jag bjöd till och med in SvD för en Hej då- intervju i NYC. Jag har nog inte varit i Stockholm så mycket någonsin som denna höst. Visumet väntar men jag vet inte längre om det är rätt sak att göra.

I våras blev det ett mediedrev efter att jag pratade om min nya agency i NYC som jag planerade skulle satsa på välgörenhet, privatflyg och filmindustrin. Vad gäller Hollywood så har det än så länge resulterat i några möten, en rundtur på Paramount och att jag fick sitta på Forrest Gumps bänk (…). Det hindrade mig dock inte från att skaffa både kontor och flott lägenhet på Upper East Side.

Hon verkar ha drabbats av flera motgångar i rad så hon av förklarliga skäl ser allt klart men också bara det som är mindre bra.

Just nu är jag i skede där saker och ting inte gått som förväntat. Inte alls. Jag ska ärligt talat säga att jag inte är där jag trodde att jag skulle vara nu. Nu är det oktober, jag ska snart fylla 29 år och befinner mig i den tuffaste fasen jag hittills upplevt i min karriär. Det är en dag i taget som gäller. Jag behöver hitta min väg framåt efter alla projekt.

Utlandssatsningen påverkas sannolikt även av att hon har en ankare på västkusten som håller henne kvar i Sverige så att suget för att erövra världen har minskat drastiskt. Lite synd faktiskt att hon känner så.

Jag har varit överallt de senaste två åren. Det har kostat oss enorma summor men jag har alltid trott att det funnits en chans.

Men jag har insett att vi måste fortsätta att gräva där vi står i Skandinavien och Tyskland och lägga världsplanerna på is.

Av satsningen på Löwe ser det inte ut att bli något av utan hon tänker fortsätta med Löwengrip vars namnändring och design kostade företaget stora summor. 

Isabella är en oerhört driftig person som kommer att resa sig med nya krafter och nya affärsidéer. Bara hon får arbetsro och slipper de grövsta skriverierna i skvallerpress och bloggar. Även om hon just nu vill dra täcke över huvudet för alltid.

Det är inte enkelt att driva bolag när man har så många som följer en och en stor skara som bara väntar på att jag ska misslyckas.

Det är sannerligen så att det finns en liga av människor som bara väntar på Isabella ska misslyckas. För även om hon  gör något superbra så hittar dessa människor något att kommentera negativt om ändå eftersom så många vinklade blogginlägg och artiklar har publicerats om henne utan att hon har satt ner foten och sagt ifrån på skarpen. De vinklade blogginläggen har blivit en sanning för många och har bidragit till att respekten för henne inte finns på samma sätt som tidigare. Hon borde verkligen agera mot dessa skriverier. 

Screenshot och källa: isabellalowengrip.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *