Inget bröllop för Therese Lindgren på ett par år

Therese Lindgren svarar på några följarfrågor i sin senaste Youtubevideo.

När kommer bröllopet att vara?

Det kommer absolut inte att vara i år och sannolikheten för att det ska bli nästa år är liten.

Hon låter terass- och carportsbyggande gå före så hon har inte tid. Hon vill även ha ett vildmarksspa och ett orangeri. Dessutom så behöver hon köpa ett redskapsbod för gräsklippare osv. Och så vill hon köpa ett bastuhus i form av en liggande tunna. Och ett lusthus där man kan grilla. Och så vill hon renovera badrummet i stugan. Och göra om köket i lägenheten.

Så kanske 2022.

Screenshot: therese/instagram

Vad har Therese i muggen?

Inget.

Vad ångrar Therese mest?

Hon ångrar att hon började att undvika sådant som ger henne panikångest.

Tips till dem som funderar på att skaffa en hund?

Gör research på vilken ras som kan passa, vad det kostar osv. Köp inte hund på Blocket. Det kan bli ett stort problem med att få hundvakt. 

Tips på hur man blir vegan?

Ta det långsiktigt och kasta inte skor kläder gjorda av skinn och päls. Köp vegansk nästa gång du köper något nytt istället. Undvik att sätta en veganetikett på dig själv om du  verkligen inte brinner för hela rörelsen.

Hur kommer det sig att du började att röka igen?

Hon är dopamintorsk och dum i huvudet. (Thereses egna ord.)

Varför har du så stort fokus på perfektion i ditt Instagramflöde och inte en igenkänningsfaktor som du har på Youtube? Det blir två helt olika konton med helt olika personligheter. 

Therese håller inte med. I sina Instagraminlägg har hon flikar med inte så perfekta bilder som inte är superposiga. Hon säger sig vara öppen för feedback och förslag. Men hon säger även att hon har verkligen haft tanke bakom att bilderna i flödet inte ska kännas perfekta och nu känner hon att hon har misslyckats.

Screenshot: theresejlindgren/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *