Fortsatt villaboende för Isabella – byter hus på Lidingö

Tydligen så har Isabella Löwengrip köpt ett hus på Lidingö. Närmare till Odd i området Hersby dit hon flyttar om några veckor. Jag antar att hon tänkte på barnen i första hand eftersom hon valde bort ett boende i en citylägenhet. 

Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt. Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren.

BIld av congerdesign från Pixabay

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *