Saker som Alexandra Nilsson har gjort som influencer och nu ångrar det

Alexandra Nilsson berättar i sin Youtubevideo om saker och händelser från sin influencerkarriär som hon nu ångrar. Det är en bra och sevärd video och hennes följare är väldigt positiva till hennes sätt att förklara.

Hon ångrar sitt samarbete med myflawless.se. Denna gång dubbelkollade hon inte företaget bakom produkten eftersom personen som sålde in samarbetet till Alexandra var en vän till henne som hon litade på.

Hennes misstag var även att när kritiken kom att stoppa huvudet i sanden för hon visste inte hur hon skulle hantera kritiken och hon bad inte om ursäkt för hon var rädd för att bli beskylld för förtal av företaget.

Hon gjorde ett ytterligare samarbete med bolaget om en annan produkt utan att förstå att det vara samma bolag.

Hon kommer att granska alla sina kommande samarbeten för att hennes följare ska kunna lita på henne och hennes samarbetspartners.

Hon ångrar sitt samarbete med Ur & Penn då den smyckeskollektionen som gjordes var av dålig kvalité.

Dessutom så litade hon på Ur & Penn när företaget lovade att det inte var någon risk för att de skulle stämmas för att ha plagierat ett smycke med en jordglob.

Det slutade med att bara några timmar innan Alexandras smyckesevent skulle börja så drogs jordglobssmycket in och ersattes av två andra smycken av dålig kvalité.

Hon ångrar att hon inte såg igenom exet Erik som enligt Alexandra endast var ihop med henne för att själv bli känd.

Paret hann göra ett humorbaserat Instagramkonto och en Facebookgrupp.

Podden släpptes aldrig då den var för dålig, inte heller TV-serien blev det något av även om han så ville det.

Hon ångrar Aftonbladets serie ”Fenomenet Kissie” och önskar att hon kunde göra om det hela nu när hon är äldre och har mer insikt om hur hon som influencer är och påverkar andra. Hon var helt enkelt inte mogen nog för serien. 

Hon ångrar podden ”Storleken spelar roll”. Anledningen till det är att hon tror att podden fick Linda-Marie att må väldigt dåligt.

Linda-Marie var så snäll och Alexandra försökte göra henne till någon annan än vad hon är.

Så en dag tog Linda-Marie kontakt med Alexandra och skrev att hon ville sluta med podden som bara gav henne ångest.

Hon ångrar att hon publicerade sexiga bilder på sig själv då de var inte för hennes egen skull utan det var för att folk skulle gilla henne bättre att fler skulle följa henne.

Hon ångrar att hon retuscherade sina bilder så hårt och dåligt tidigare. Nuförtiden så använder hon retusch väldigt sparsamt.

Hon är inte helt nöjd med boken ”Jag är visst feminist”. Hon kunde ha lagt mer tid på den och skrivit den bättre.

Hennes illustrationer i boken skulle ha täckt en halvsida var men blev bara några centimeter höga när väl boken släpptes.

Förlaget var också snålt och ville inte trycka boken i färg. När hon skulle läsa in ljudboken ett halvt år senare såg hon att boken inte hade korrekturlästs ordentligt och innehöll flera dubbla rader med samma meningar. 

Hon ångrar att hon har gått ut med att hon har använt fillers för folk har fått för sig att det är OK att kommentera hennes utseende. Hennes utseende är privat och hon tycker att det är respektlöst att diskutera hennes läppar och annat.  

Hon ångrar att hon sade att hon inte kunde bli gravid. Orsaken var att hon hade haft oskyddat sex utan att hon blev gravid.

Läkaren som hon besökte påstod att hon inte kunde bli gravid vilket hon litade på. Det var ett misstag då hon blev gravid tre gånger med efterföljande aborter.

Hennes följare kan inte släppa det och hon får då och då höra gliringar om det. 

Hon ångrar även att hon gjorde reklam för bantningspreparat. Hon förstod inte vad som sattes igång i unga tjejers hjärnor. Hon trodde inte på produkten utan ville bara tjäna pengar.

Alla screenshots: alexandranilsson/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *