Joakim Lundell är med i Big Brother

Ikväll steg Joakim Lundell in i Big Brotherhuset. Han har ju hintat om att han ska vara borta på obestämd tid och rykten har surrat om att han ska vara med i Big Brother och tidigare ikväll intervjuades han av kvällstidningarna.

Hans betyg på årets upplaga var inte så hög, 3 av 5 bara och det återstår att se vad tittarna tycker om Jockes insats i huset.

Tydligen så är Jockes fru Jonna är en stor Big Brother fan och hon hade enligt Jocke sagt att han fick absolut inte säga nej till att medverka i programmet.

Jocke skriver på Instagram att han önskar att folk ger honom en chans innan de har en åsikt om hans deltagande trots hans stora följarskara.

Då är det offentligt! Varför inte ta och försöka vinna Big Brother när man har lite ledighet från inspelningar! Fattar många blir sura då det anses hos vissa vara fusk med mitt stora följarantal!

Jag ska försöka visa att jag är en genuin människa och samma person som ni sätt på våra youtube videos och även på våra produktioner med Dplay. Så ge mig en chans innan ni har en åsikt

I kvällens program var det Lisa som fick stanna kvar och Antonia fick lämna huset.

Alla screenshots: tv4.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!