Man behöver inte publicera alla kommentarer som bloggare

Alexander Pärleros har en komplicerad relation till delar av sin familj och relationen verkar inte vara bättre mellan Ida Warg och den delen av släkten. Shit happens och det är inte heller så jätteovanligt. Men nu har då Ida Warg sagt att kommentarsskrivaren “Eva” är en del av familjen Pärleros. “Eva” skriver saker som Ida Warg har svårt att ta och som kanske borde varken ha skrivits eller publicerats men nu är det gjort. Att Alexander Pärleros ger tillstånd att publicera namnet på sin nära anhörig som den som har skrivit oönskade kommentarer på Idas blogg känns  bara taktlöst då det är enkelt att inte godkänna en kommentar. Nedanstående screenshot från Idas blogg är bara en bråkdel av konversationen. Det vore intressant att få veta vad eller vem som har utlöst denna släktfejd.

Idas blogg ligger hos baaam.se som i sin tur är placerad hos Aller.

Aller Media är personuppgiftsansvarig och därmed ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi är måna om att skydda dina personuppgifter och angelägna om att dina personuppgifter alltid behandlas säkert. Vi följer alla tillämpliga lagar och regler som finns för att skydda privatpersoners integritet och använder oss av lämpliga och rimliga fysiska, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder i förhållande till mängd och känslighet av personuppgifter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *