Elena Belle – Dödsorsak klar för Michael Theanne

Dödsorsaksutredning visar nu vad  Elena Belles make, Michael Theanne dog av. Han hittades den 29 februari kollapsad utanför sitt hem efter en promenad med familjens hundar. 

Grannarna kom med med parets hundar och ambulanspersonalen berättade för Elena Belle att maken hade ramlat ihop. Strax efter stoppades hon från att gå fram till ambulansen då hon fick beskedet att det inte fanns något att göra då maken hade avlidit. 

Efter det är Elena Belles minnen grumliga, hon minns att hon inte kunde stå upp och föll ihop på marken. Hon beskriver i en intervju med Expressen sina känslor efter dödsbudet.

– Jag drabbades av chock och fick kraftig panik. Det enda jag minns är att Luna slog på mitt huvud och skrek ”mamma mamma”, så jag var tvungen att ta mig samman. De hjälpte mig hem och jag ringde min barnflicka, hela familjen och vänner, säger hon.

Elena Belle berättar i intervjun att vänkretsen och familjen agerade snabbt. Hennes familj tog första möjliga flyg från Sverige till USA, och har stannat hos Elena Belle och Luna sedan dess.

Obduktionsrapporten visar att Michael Theanne dog av en hjärtattack, till följd av en hjärt- och kärlsjukdom som ingen visste att han hade.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, säger Elena Belle till Expressen.

Alla screenshots: elenabelle/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!