Isabella Löwengrip säljer en del av sina kläder på Tradera

Isabella Löwengrip säljer en del av sina kläder på Tradera. Det är inte så överdrivet många bud hon har fått, vissa plagg har fortfarande noll bud. Medan andra är väldigt populära istället. Så det går att göra fynd om man så vill. 

Eller vad sägs om en oanvänd klänning från Ida Sjöstedt för 1100 kronor, en stickad blå tröja från Ellos för 220 kronor och en topp från FWSS för 800 kronor? Dessa och flera andra plagg finns hos Tradera och det ser ut som att Isabella fyller på vartefter när hon hittar något i sina flyttlådor som kan säljas.

4 Comments

  1. Tips. Någon försöker antingen ge dig dåligt rykte hos via svenska bloggare och påstår att sig genom att använda ditt nick att du är griplööv. Alternativt så vill hen strata ett bråk mellan oss då hen kanske hoppades att jag skulle gå på det lätta trolleriet.

    Bara en heads up. Tror inte du behöver bry dig och bäst är om du låssas att du inte sett det alls. Gissar jag på iaf.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *