Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ska flytta ihop på riktigt

Bianca Ingrosso svarar på några frågor på Youtube och hintar även om att hon mår inte så bra just nu psykiskt men vill inte ändå inte avslöja orsaken utan hon väljer att hålla det privat.

Folk undrar när hon och Phillipe Cohen kommer att bli sambos och hon svarar att de bor redan ihop sedan ett halvt år tillbaka men att det är en sådan lyx att han har lägenhet i samma hus.

De ska ta tag i det nu men problemet är bara att hans saker får inte plats i Biancas lägenhet. Phillipes bror bor i hans lägenhet just nu och det finns förråd att hyra för Phillipes saker om det bara är det som är i vägen.

Biancas favoritfilm är ”What happens in Vegas” med Cameron Diatz och Ashton Kutcher. Men den bästa filmen är ändå enligt Bianca ”Nyckeln till frihet”.

Hon och Benjamin stannade uppe sent och tittade på ”Big Brother” och det bästa hon visste var att kolla på när folk gökade under täcket. 

Hon har inte bara offentliga vänner men hon filmar aldrig dem som inte är det då hon känner att det blir obekvämt både för henne och för dem. Men många av Biancas vänner blir ofta offentliga i och med de syns i Wahlgrens värld eller att Bianca lägger upp bilder på dem på Instagram.

Phillipe jobbar med sin populära matlagningskanal på Youtube. Han jobbar även sedan länge som säljare  på ett företag som heter Meltwater som säljer företagstjänster.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *