anmäl KO maj

Få influencers bland KO-anmälningar i början på maj

Ett litet axplock av majmånads anmälningar till Konsumentombudsmannen. Rätt få ändå med tanke på hur det kan se ut. Men det här bara de första åtta dagarna i månaden så mycket kan hända. Jag menar, Isabella Löwengrip brukar vara ett stående inslag hos KO och hon finns inte med på denna lista. Melina Criborn har anmälts en gång och jag antar att hon är tillräckligt orutinerad för att inte ha reklammärkt alla sina stories. Therese Lindgren verkar ha kommit undan även denna gång även om hon befinner sig i en väldigt mörk gråzon när det gäller reklam för flera produkter i stories. Är det flera företag i storyn så ska alla tas upp. Katrin Zytomierska kör hårt till det tar stopp. Hon verkar ha ett eget regelverk här i livet och borde ha många fler anmälningar mot sig.

Paow det vill säga Paulina Danielsson och Aponea ägd av Dennis Malik lever enligt mottot ”Den enes död är den andres bröd” när de profiterar på Corona.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *