Monas Universum – 40+ med extra allt

Annons

Monas Universum har startat en Youtubekanal tillsammans med sin kompis Bigge. De anser att det fattas något för dem på nätet och tycker antagligen att ”40+ med extra allt” ska fylla ett syfte just i det fallet. Jag tycker att lite mer speed och mer energi och mindre prat om ålder skulle inte skada. Nu var det två tanter som satt och tjatade med varandra. Så första avsnittet var det snarkvarning på men jag antar att det finns publik även till denna kanal. 

Screenshot: 40+extraallt/youtube

Follow my blog with Bloglovin

2 reaktioner på ”Monas Universum – 40+ med extra allt”

  1. En måste nog vara vän med någon av dom för att uppskatta deras åldersnoja. Jag orkade inte titta mer än på halva första avsnittet. Förstår inte heller sminkningen som enligt Mona ska vara såååå snygg, nej den får mig att aldrig ens titta åt det märket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *