The One – Mohombi & Klara Hammarström

Mohombi och Klara Hammarström släppte sin låt The One igår men dessvärre har Mohombi drabbats av en mystisk sjukdom som gör att det blir svårt för honom att promota skivan. Han deltog i Melodifestivalen tidigare i år och var redan då sjuk i vad som sades då vara malaria.

YouTube player

Nu skriver Aftonbladet att han har svimmat tre gånger under en och samma dag och slagit sig så illa att han har fått sy flera stygn.  Läkarna utreder den mystiska sjukdomen och försöker ta reda på vad som fått artisten att svimma skriver tidningen.

”Han tar en massa tester nu för att se varför han svimmade”, hälsar Robert Skowronski på Mohombis skivbolag Warner music via sms till Aftonbladet.

Alla screenshots: mynewsdesk.com/ aftonbladet.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *