Alexandra Nilsson har försökt att sno en säng på IKEA

Alexandra Nilsson erkänner i sin Youtubevideo att hon har försökt att sno en säng på IKEA. Hon gick genom självbetjäningskassan med sängen utan att betala men blev påkommen.

Personalen hotade med att ringa polisen om hon skulle fortsätta med sängen genom utgångsdörrarna. Sängstölden var ett påhitt av Amir Akrouti och Rosanna säger Alexandra.

Nästa avslöjande i hennes video är att hon är en jävla lortgris som hon själv kallar det.

Om det fanns en möjlighet att köpa ett piller som förändrade min personlighet, som gjorde om mig till en sådan pedantisk, manisk städare, så hade jag betalat dyra pengar för det.

Jag hade betalat, inte kanske en miljon kronor men lätt upp 500 000 spänn för ett sådant piller. Lätt! Nej, jag skojar. Jag hade lagt en miljon kronor om effekten hade varat hela livet ut. Alltså lätt!

Fy fan vilken dröm att vara en sådan människa som bara måste ha det städat hela tiden. Jag vill vara sådan så jäkla hårt men jag är inte det. Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli.

säger Alexandra och kommer på att hon är villig att testa en psykolog som kan hypnotisera henne för att bli bättre på att städa.

Hon vill gärna ha tips på lämpliga hypnotisörer i så fall och säger att ”I´ll pay You a lot of money if You can make me more rensam.” Kanske ”doktorn” som ville ha 34 900 av Therese Lindgren för ett besök är villig att ställa upp.

Alla screenshots: alexandranilsson/youtube, ikea.se/lillesand

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!