#blackouttuesday

Annons

Ifall någon har missat att idag taggar alla sina flöden med #blackouttuesday.

 

View this post on Instagram

🖤🖤🖤 #blackouttuesday

A post shared by Melina Criborn (@melina.criborn) on

View this post on Instagram

#blackouttuesday

A post shared by Stefan Hallgren (@stefanhallgren) on

View this post on Instagram

#blackouttuesday

A post shared by David Sundin (@davidsundin) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Samir Badran (@samirbadrans) on

View this post on Instagram

DÄRFÖR FYLLS DITT MUSIKFLÖDE AV SVARTA RUTOR IDAG ◼️ Idag, tisdagen den 2 juni, stannar en stor del av musikbranschen upp från sitt arbete i solidaritet med Black lives matter. En lång rad av världens största artister och aktörer har anslutit under hashtaggen #theshowmustbepaused som ska belysa och reflektera kring rasism, våld och orättvisor. ◼️ Namnet på dagen är Blackout tuesday, vilket är en del av The Show must be Paused. Initiativet startades av musikbranscharbetarna Jamila Thomas och Brianna Agyemang efter att George Floyd dog i samband med ett polisingripande i USA. Istället för att arbeta som vanligt ska man istället uppmärksamma den svarta communityn, skriver de i ett uttalande. ◼️ Def Jam, Spotify, Warner, Universal, Sony, Interscope och Apple Music är några som hakat på. Här i Sverige har exempelvis Year0001, Ten, Cosmos och Luger anslutit sig till uppropet. Dessutom har flera artister lagt ut svarta bilder i solidaritet med The Show must be Paused. ◼️ Exakt hur bolagen kommer engagera sig är dock något oklart, vilket gjort att rörelsen fått kritik, skriver Rolling Stone. Musikguiden har sökt flera av bolagen om hur de rent konkret kommer uppmärksamma dagen, men utan att få svar. ◼️ Warner music hänvisar till ett uttalande av deras VD där det framkommer att alla medarbetare får ledigt för att engagera sig. Enligt ett uttalande från Columbia records kommer man på något sätt att donera pengar, hur är dock oklart, skriver Rolling Stone. ◼️ Repost: @musikguidenip3

A post shared by P3Nyheter (@p3nyheter) on

View this post on Instagram

#blacklivesmatter #love #blackouttuesday 🖤

A post shared by Elena Belle (@officialelenabelle) on

View this post on Instagram

No words needed 🖤 #blackouttuesday

A post shared by J O N N A J I N T O N (@jonnajinton) on

View this post on Instagram

#blackouttuesday

A post shared by Lovisa Worge (@lovisaworge) on

View this post on Instagram

#blackouttuesday

A post shared by YouTuber – Influencer (@moamurderess) on

View this post on Instagram

#BlackoutTuesday

A post shared by FELIX SANDMAN (@felixsandman) on

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *