Stokke och Cybex hos Babyland

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR Babyland

Nu finns det massor av kampanjer hos Babyland.se. Till exempel följer det med en vit matbricka till Stokkestolen om du köper stolen inklusive ett babyset med sittdel för babyn som precis har har lärt sig att sig att sitta. Bättre information om det HÄR. Jag har haft en Stokkestol till mina barn och tycker att den är den bästa stolen som finns!

Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp

Originalet Tripp Trapp från Stokke är stolen som växer med barnet. Kan användas från att barnet kan sitta själv, eller från baby när barnet kan sitta med stöd tillsammans Med Tripp Trapp Babyset, eller från nyfödd tillsammans med Tripp Trapp Newborn Set.

Otroligt hög kvalité och 7 års garanti. Babyset och dyna köpes separat.

Cybex Priam Duovagn

Cybex Priam Duovagn

Cybex Priam är en premiumvagn med stilren design och funktionella detaljer. Passar med liggdel från 0-6 månader och från 6 mån – till 17 kilo. Vagnen fälls enkelt ihop med enhandsfällning. Chassit är utrustat med en extra stor varukorg, fotbroms, högkvalitativa punkteringsfria hjul i massivt gummi, justerbart handtag med konstläder i hög kvalité samt mjuk fjädring

Stokke Tripp Trapp Set för Nyfödd

Stokke Tripp Trapp Set för Nyfödd

Tripp Trapp-setet för nyfödda är utformat till Tripp Trapp-stolen så att den kan användas från tidig ålder.

Cybex Priam Parasoll

Cybex Priam Parasoll

Justerbart parasoll för Cybex Priam, monteras enkelt på chassit och skyddar barnet från solens strålar. UVP50+.

Cybex Priam / Balios S Mugghållare

Cybex Priam / Balios S Mugghållare

Stilren mugghållare som enkelt fästs på ena sidan av handtaget på Cybex Priam eller Balios S.

I “Gravid vecka för vecka” väljer Melina och Jacob Criborn mellan olika barnvagnar på Babyland. De får god hjälp av personalen i butiken så att barnvagnen blir i rätt höjd för båda och vagnen även blir funktionell och hanterbar med en hand bara. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *