Alice Stenlöf berättar om tiden efter break-upen

Alice Stenlöf berättar att hon flyttar in i sin nya lägenhet i slutet av augusti. Under tiden bor hon tillsammans med ett gäng tjejkompisar i en hyrd villa i Danderyd.

Hon berättar att hennes mående har varit upp och ner efter uppbrottet från pojkvännen Philip Wong som just nu bor i Göteborg.

”Det har varit mycket ångest och mycket jobbiga perioder” säger hon och hon har även varit jätteglad under vissa stunder. ”Men nu känns det bra. Nu har jag kommit till den plats där jag är lycklig” säger Alice. ”Det känns som att jag är på en väldigt bra plats och är väldigt mycket i nuet.”

Hon fortsätter med att berätta att hon har tappat all form av glow i sitt ansikte och hon har tappat vikt eftersom hon har inte kunnat äta ordentligt. Men hon är tacksam över allt som deras relation har gett henne.

YouTube player

Alice svarar även på frågan hur hennes och Biancas relation är idag. ”Den är bra” säger hon ”vi satt ju ihop väldigt länge i och med vår podd. Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi jobbade ihop och var bästa vänner.”

De håller fortfarande på att hitta tillbaka till varandra och det var nyttigt att testa att ha en relation där de inte jobbar med varandra. Relationen har formats om till det positiva och Alice är tacksam över att de vågade avbryta podden.

”Allting delas inte i sociala medier” säger Alice om hennes och Biancas nuvarande relation.

Alla screenshots: alicestenlof/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!