Alice Stenlöf tar farväl av sin lägenhet

Alice Stenlöf har nu flyttat ut ur sin lägenhet som hon sålde tidigare i våras. Till sin hjälp hade hon assistenten Lucas och en flytt- och en städfirma.

Lucas hade en jobbig vecka då han även hjälpte sina föräldrar och Lovisa Worge att flytta ut ur sina hem.

Eftersom det pågår en fullskalig renovering i Alices nya hem så lagras alla hennes saker som hon har kvar efter en stor rensning i två små vindsutrymmen i huset där hon har sin nya lägenhet.

Hon ska bo hos några vänner under tiden och det ser ut som att hon kan bada i en pool när hon så vill. ”Jag klagar inte” säger hon i videon.

Renoveringen går på halvfart nu i Alices lägenhet då hon har beställt ett golv som har en leveranstid på sex veckor och innan golvet är på plats så går det inte att utföra vissa arbeten i lägenheten.

”Jag vill inte ångra att jag inte tog det golvet och får nu vänta för att det inte fanns i lagret” säger Alice som blir känslosam när hon ska lämna sin tomma lägenhet.

Det var ju hennes första lägenhet i Stockholm och som renoverades av henne och ex-pojkvännen. ”Det här kapitlet av mitt liv är nu avslutat” konstaterar Alice.

Alla screenshots: alicestenlof/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!