Anis Don Demina checkar ut

Anis Don Demina har gått ut på Instagram att han tar paus från sina sociala medier då han konstant har laddat upp content under tre års tid och nu behöver ha tid för återhämtning.

Jag måste ha ett break. Jag har gasat på kontant i över 3 år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår. Jag har gått igenom vissa saker den här våren som jag inte ens önskar på min värsta fiende. Jag är så tacksam för allt jag har, alla er som stöttar mig och det är för er jag tar en paus. För att komma tillbaka som en starkare, bättre, och gladare version av mig själv.

Han har en del förinspelat material som kommer att laddas upp inklusive samarbeten men för övrigt så kommer han inte att vara aktiv på ett tag. Hur länge han ska vara borta är oklart mer än att han ska medverka i Allsång på Skansen 14 juli.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!