Bianca Ingrosso – Puss och kärlek till alla hatartanter

Bianca Ingrosso har skrivit ett meddelande till alla ”tanter” som skriver hatkommentarer till henne. Det har piskats upp en shitstorm mot henne sedan hon och några andra influencers var i Båstad och drack tequila. Annonspengar rullar in hos den som piskar upp hatet mot Bianca medan Bianca själv äter pasta och skrattar åt sina haters.

Alla ni tanter som hatar som galningar överallt på mina sociala medier just nu…. glöm inte att ERA barn följer mig också och läser ERA kommentarer. Är det den typen av förebild du vill vara till dina barn/barnbarn?? Be om en kram av någon vetja… tror ni behöver det 🙏🏻❤️ Puss och kärlek ❤️ Ps. Jag läser inte ens era kommentarer så det är bara er tid som försvinner och inte min. Medan ni hatar äter jag pasta och skrattar med min familj ❤️

Alla screenshots: biancaingrosso/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!