Isabella Löwengrip har träffat sitt livs kärlek

Isabella Löwengrip har nu gått ut med vem hon har tillbringat så mycket tid med både i Skåne och i Stockholms skärgård. Paul Sundvik heter han och är en 52-årig undervattensfotograf och konstnär till yrket.

Pingis Hadenius var den som enligt Isabellas blogg såg till att paret träffades för första gången. ”Det var kärlek vid första ögonkastet” skriver Isabella. Hon tackar även för alla gratulationer som hon och Paul har fått ”Jag blev super super glad!” säger hon på Instastory.

Man säger ju att det är bra att träffa en partner som är sin egen motsats, men Paul och jag är identiska. Kreativa med oändlig energi, livsglädje alltid nyfikna, för oss är skapandet vårt syre.

Vi har väldigt roligt tillsammans och med honom blir allt lekfullt. Han är den mest kreativa person jag någonsin har träffat. 

Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek. 

Grattis till kärleksparet och grattis till Paul som nu har fått en marknadsföringsboost utav dess like!

Det här är Paul Sundvik

Paul Sundvik har en kandidatexamen i industriell design från Art Center College of Design, Switzerland, liksom konst, skulptur och fotografering.

Paul har representerats i flera olika tidskrifter såsom I.D. Magazine, Sköna Hem, Plaza Watch, Residence och Plaza Magazine, för att nämna några.

Hans design har visats på platser som Milano, New York, Montreux, London och Stockholm.


Han har fått flera utmärkelser och uppmärksamhet för sina verk, till exempel genom amerikanska I.D. Magazine, Awarded with distinction, LG Electronics Gold Star competition i Korea, Ung Svensk Form m.m.

Paul Sundvik har designat priset för Denniz Pop Awards.  
”Det var en stor ära att bli tillfrågad och självklart tackade jag ja” säger Paul Sundvik och fortsätter ”Encapsulated sound, som jag döpt skulpturen till är en 3-dimensionell ljudbild, en ljudfrekvens som isolerats i en kapsel”.


”Eftersom Denniz Pop Awards är ett pris som är menat att hylla det svenska musikundret är Encapsulated Sound en helsvensk produktion och materialen är därför svenskt glas, metall, trä och del av en meteorit som hittats i Norrland.

Materialen är valda med största omsorg för att representera det svenska Musikundret. Det var viktigt för mig att glasskulpturen skulle spegla de vinnande  musikskaparnas unika talanger” fortsätter Paul. ”Till varje skulptur tillkommer ett unikt ljud som representerar formen och är komponerat av Joakim Andrén.”

Alla screenshots: isabellalowengrip.se/paulsundvik/instagram

Source for text: Mynewsdesk

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!