Therese Lindgrens planerade troskollektion på paus

Therese Lindgren berättar i sin Instastory att det inte blir någon tros-kollektion som hon har jobbat på ett bra tag nu.

Hon berättar att företaget och hon hade olika bilder om vad resultatet skulle bli och därför valde de att avsluta samarbetet. ”SÅ himla tråkigt” skriver hon ”men det måste kännas hundra procent rätt när man gör den här typen av samarbeten har jag verkligen lärt mig med tiden”.

Therese har börjat äta antidepressiva i hopp om att det kanske lindrar hennes magbesvär som kommer när hon tvingar sig att äta. Äter hon inte så har hon inte ont men så kan det ju inte fortsätta så klart. Hon har kontakt med en dietist och ska även utredas för endometerios.

Hoppas att hon mår bättre i augusti då hon planerar att börja med Youtube igen.

Alla screenshots: therese/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!