Alexandra Nilsson berättar om sitt scoop som hennes mamma sabbade

Alexandra Nilsson var så nära för att få ett riktigt scoop i media men dessvärre så stoppade Alexandras mamma henne från att filma händelsen med sin mobilkamera. Alexandra berättar i sin Youtubevideo att när hon var 14 år gammal så jobbade hennes mamma med catering och vid ett av tillfällena fick Alexandra följa med och hjälpa till. Då var kungen med på festen där Alexandras mamma jobbade. Alexandra berättar dels att mamman blev sur på henne då hon vägrade att flytta på sig för kungen. Och att när det var dags för kräftskiva så blev kungen riktigt full enligt Alexandra som halade upp sin mobil och började spela in det hela. Det var då mamman ryckte in, tog telefonen och skällde ut Alexandra.

“Jag har aldrig varit ett fan av kungen eller kungligheter överhuvudtaget” säger Alexandra.”Tänk vilket scoop jag hade. Tänk om jag hade fått sälja det!”

Screenshot (det mesta av det): alexandranilsson/youtube 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *