Bianca Ingrossos lägenhetsplaner på Mallorca

Bianca Ingrosso är på semesterön Mallorca med Phillipe och paret bor på Nixe Palace på turistorten Cala Mayor. Hon är inte nöjd med rummet då hon tycker att det är för dyrt för vad hon får för pengarna.

Jag antar att det är hon som står för kostnaden eftersom hennes inkomst är minst 200 gånger högre än pojkvännens små korvören.

Utsikten det vill säga havet är hon dock nöjd med och hon pekar på en plats till höger om balkongvyn där ”kids och svennar” håller till och nedanför balkongen på stranden ”där det är paradise”.

Biancas pappa Emilio och hans fru Åsa har flyttat till en lägenhet med en stor terrass som är enligt Bianca på 176 kvm. Lägenheten har flera rum för familjens olika intresseområden och ser enligt Biancas video ut att vara nybyggd.

Lägenheten bredvid med en lika stor terrass är till salu och nu funderar Bianca att köpa den. Det lär hon ha råd med då hennes privata bolag Bianca Ingrosso AB gjorde en vinst på 27,6 miljoner kronor 2019. Dessutom ska hennes del av Caiaförsäljningen gett ett tillskott på 60 miljoner kronor.

Hon skulle i så fall få nära till en inredare då det var Åsa Ingrosso som planerade renoveringen av Biancas lägenhet på Östermalm. Allt det på distans faktiskt.

Resultatet för oss som bara har sett lägenheten i bilder och i Biancas videos har varit snyggt och välgjort. Men Bianca har varit mindre nöjd med de hantverkarna som anlitades.

I flera olika Youtubefilmer har hon tagit upp saker som inte har fungerat efter renoveringen. TV och bredband fungerade inte då kablarna i väggarna hade tagits bort och inte ersatts.

Vissa av lådorna i köket saknade belysning då ljusslingan inte fungerade. Walk-in-closeten skulle få dörrar för vissa av kläderna men det har inte gjorts något åt det.

I och för sig så måste ju snickarna ha tillgång till lägenheten för att kunna bygga så det vet ju bara snickerifirman och Bianca hur det ligger till med den saken.

Trots allt så ställde ju hon hela sitt flyttbohag in i lägenheten mitt i en pågående totalrenovering, istället för att tillfälligt parkera bohaget i ett hyrförråd.

Man kan undra om det är Biancas ord som har påverkat andra influencers att inte anlita denna snickerifirma som tidigare har gjort om i många influencerhem.

Istället följde Alice Stenlöf ett tips från Emil Holmqvist som anlitade Rosa Sågen istället. Även Antonija Mandir har en renoveringsserie med Rosa Sågen.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *