Isabella Löwengrip kommer att skriva mindre om sina barn

Isabella Löwengrip har fått massor med kritik av dem som följer hennes kanaler och i synnerhet av dem som läser bloggar som skriver om henne.

Folk tycker att hon försummar sina barn då hon drar iväg på utlandssemestrar med sin nya pojkvän och att hon inte längre bryr sig om sina barn på samma sätt nu när pojkvännen har kommit in i hennes liv.

De kan inte heller förstå hur hon kunde presentera Paul för barnen så tidigt och hur hon nu även har flyttat ihop med honom. 

Isabella har sällan försvarat sig mot skriverier om sin privatperson och familj utan hon har alltid kontaktat pressen om hon har haft något att säga. Och då har det varit i någon form av marknadsföringssyfte.

Skvallermedia har fått alltså skrivit vad de har velat utan att Isabella har gjort något åt det.

Hon berättar nu i sin blogg att anledningen till, varför barnen inte är med lika mycket längre i bilder och att det inte skrivs lika mycket om dem, är för att skydda dem.

Mina barn blir äldre och äldre vilket innebär att deras integritet behöver värnas om ännu mer. Det har lett till att det är färre bilder på dem och färre rader.

De gör att många uppfattar att jag inte tillbringar någon tid med de och det är inte så konstigt med tanke på att urvalet av bilder blir på allt jag gör på barnfria veckor.

Jag har mina barn varannan vecka, under sommaren bytte vi lite dagar, ibland var jag borta någon dag extra och ibland var han det.

Gällande min relation så hade jag inte presenterat barnen för Paul om det inte kändes rätt. Vi började relationen med att vi endast var vänner så de lärde känna honom som en vän till mig. Enligt oss så har det gått väldigt bra och vi har blivit som en liten familj.

Han gör mig och barnen lyckliga. Men det känns orättvist att läsa vissa kommentarer som säger det motsatta. Ni ser ingenting om vad som händer hemma utan kan bara läsa det jag delar med mig av och den sidan speglar inte hela verkligheten.

Och för att för tydligen igen. Barnen och jag har haft roligt under veckan med båt-åkning, lekparker, poolhäng och hoppat studsmatta. Nu väntar ytterligare eftermiddag på vattnet, vi ska ut och äta middag.  

Låter som en sund inställning i mina öron!   

Alla screenshots: isabellalowengrip.se, instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!