Lilla Chewie blev misshandlad på hunddagis

Nu har väl de flesta som har följt sociala medier i helgen koll på den tråkiga nyheten om en person på ett hunddagis som enligt ett filmbevis hårt rycker upp en liten hund för att sedan kasta hunden ner på marken. Det gör extra ont att se filmen då jag tappade en hundvalp från ca en meters höjd när jag var nio år gammal. Den stackaren bröt frambenets underben så illa att hon fick avlivas. Att en vuxen person kan göra så med vilje är så j-la sjukt så jag knappt finner ord. Överhuvudtaget så verkar det som att hundarna har blivit dragna i sina öron och att man har sparkat på dem på denna dagis.

Jag hittade en bra sammanfattning av händelsen på Marcel Jehrlanders Instastory och jag skapade en Youtubevideo i eftermiddags av alla storyn som kan ses här nedan. Intressant är att dagiset påstår till Aftonbladet att personen i fråga har fått sparken medan det i storyn sägs att hon är en av ägarna. Laddar inte filmen så se den på Youtube.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *