Isabella Löwengrip – 6000 i parkeringsböter per månad

Annons

Isabella Löwengrip budgeterar för sina parkeringsböter. Hon berättar i podden ”Isabella söker Sheila” att hon får i snitt 6000 kronor i parkeringsböter i månaden och det är vad en parkeringsplats kostar att hyra per månad. Så hon föredrar att ställa bilen var hon vill när kostnaden ändå blir det samma för henne. Hon lärde sig ändå inte skyltarna när hon tog sitt körkort berättar hon. Folk reagerar starkt på Isabellas sätt att hantera parkeringsfrågan.

Isabella har även börjat ändra sig angående beslutet att bo utomlands på halvtid. Hon kan tänka sig nu att bo i Schweitz eller i Frankrike då och då men inte varannan vecka. Just nu kan hon tänka sig att bo på Lidingö livet ut. Hon saknar även sitt gamla lyxliv. Hon vill ha sitt sin bas på Lidingö men uppleva mer lyx så som det var förr för henne. 

Hon vill komma tillbaka som i Rocky III. Inte släppa en tråkig servis utan någonting som gör att Dagens Industri skriver ”WOW.” Hon pratar om att starta upp ett antal företag under ett tak som exempelvis kan få namnet ”House of Isabella.”

Dottern Sally går på förskola eftersom Isabella är sjukskriven och även om hon inte jobbar så orkar hon inte utan hon tycker att Sally har det bättre med sina kompisar på förskolan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *