Kenza – Ett nytt barn planerades bara efter 7 månader

Kenza Zouiten berättar för Mama.nu att lilla Nikola var bara 7 månader gammal när paret började att försöka få ett till barn. “Den här gången gick det betydligt snabbare (dock ej utan hormonhjälp), och eftersom vi började försöka när Nikola var bara 7 månader så hann vi aldrig riktigt känna oss stressade” säger hon till tidningen och fortsätter “Självklart låg den gamla jobbiga känslan kvar och gnagde, men denna gång vågade jag ändå lita på min kropp. Jag kände att den hade klarat av detta en gång förut och nu jäklar skulle det gå igen”.

Kenza kommer att dela med sig av sitt liv i bloggen som hon har börjat uppdatera igen efter en längre paus. 

Alla screenshots: kenzas/instagram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *