Premiär för podden Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya

En till podd har sett dagens ljus. Denna gång är det podden “Två meter dumheter” med Rosanna Charles och Emilio Araya. Rosanna “det är hon från Lyxfällan ” Charles  hade tur att få en anställning på Meter TV och kunde därmed radera varenda sekvens av sitt avsnitt av Lyxfällan. “Den är såå arkiverad” säger Rosanna.

Rosanna jobbar med influencermarketing och har även jobbat med Big Brother och Ex on the beach. Hon var ändå oskyldig till castingen av Big Brother-deltagaren Sami med en hakkors på knäet utan det var TV4 själva som castade honom enligt henne.

Emilio är mest känd som en person som kretsar runt de snyggaste och mest framgångsrika influencers. Han är även koordinator dvs assistent för Angelica Blick men i huvudsak så är han dansare.

Kul ändå att de fick luren i örat när de busringde Lovisa Worge. Hon var inte så intresserad tydligen att få en flygel levererad via sitt fönster.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *