antonija mandir(3)

Antonija Mandir – Känns som någon har dött

”Detta är det tuffaste jag har fått gå igenom i mitt liv” säger Antonija Mandir i sin nya Youtubevideo där hon berättar om uppbrottet från pojkvännen Jack. ”Det känns som precis som om någon har dött. Jag får en känsla att jag också har dött.” Antonija fortsätter med att berätta att hon har vänner runt om kring sig sedan tre veckor tillbaka.  ”Jag försöker jobba och hålla mig sysselsatt. Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont.”

Hon berättar dock inte vad som var den exakta orsaken till uppbrottet. Mer än att hon har försökt allt. Hon behåller både lägenheten som hon köpte nyligen och hunden Dino som hon har haft i sju år. Orsaken till varför hon ville göra videon var att hon vill avsluta ett kapitel i sitt liv säger Antonija.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *