Isabella Löwengrip – Ny bok på väg

Isabella Löwengrip kommer att ge ut en bok nästa höst och hon kommer att få hjälp av en journalist för att skriva de jobbigaste bitarna i hennes liv. Hon skriver i sitt blogginlägg ”Så där halvbra” att det blir en till bok när hon fyller 60.

Jag fixar faktiskt inte att gå tillbaka i minnet och skriva vissa utan scenerna själv utan jag kände att det var lättare att prata om det. Vi kommer att ses några förmiddagar i veckan fram till april. Det blir ett gediget arbete men det ska bli roligt. Det blir min biografi upp till trettio.

När jag fyller 60 får jag skriva en till.

Hon frågar sina läsare vad de vill att hon ska skriva i sin bok. Jag tycker att hon ska beskriva hur hon mår av att folk systematiskt skriver nedsättande om henne. Och varför hon har valt att inte göra något åt det.

-vissa människor kan tro att jag har hittat på hela ECT-behandlingen bara för att jag råkade skriva att behandlingen genomgjordes på helgerna när det egentligen skedde varje fredag. Jag tänkte mig helt inte för.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *