Nu kan ditt husdjur bli en petfluencer

Annons

Det finns redan nu flera stora Instagramkonton som drivs av en petfluencer det vill säga att familjens katt, hund eller något annat Instagramvänligt husdjur har ett eget konto med frekventa uppdateringar. Min favorit är Kerstin Strömstedt.

På grund av rådande omständigheter tillbringar fler husdjursägare tid hemma och har tid och lust att skapa ett Instagramkonto för sina småttingar.

Allers lancerar nu Aller Sparks där man kan koppla sina husdjurs instagramkonton, så kallade petfluencers till plattformen. Då kan petfluencern skapa samarbeten med annonsörer. Och tjäna lite pengar på det. Någonting i Kerstin Strömstedts min säger mig att det kommer inte bli tal om några hauls med kattkläder. Men, jag kan ju ha fel.

Det är en app som laddas ner och när den är nedladdad och kontot skapat, fyller man i de intressekategorier som man önskar se och göra kampanjer inom. Utöver den nya djur-kategorin finns mat & vin, inredning, skönhet, mode, och träning. Genom kategorierna kan annonsörer guidas och hitta rätt profiler genom Aller Sparks annonssystem när de ska göra kampanjer, oavsett om det är människor eller djur de söker.

Appen finns på App Store och på Google Play och HÄR kan du läsa mer Aller Sparks.

För säkerhets skull så vill jag poängtera att Kerstin finns med i detta inlägg enbart för att hennes konto är det enda petfluencerkonto jag följer. Utöver @catsoninstagram.

Apropå djur på Instagram så publicerar Therese Lindgren på Instastory alla tricks som hon har lärt Ronja och som Ronja nu stolt visar. Jag satte ihop storiesarna till en Youtubefilm för att få med allt som Ronja visade. Laddar inte videon så se den HÄR.

Annons

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *