PH Danmark

Våldsam attack mot en kvinnlig deltagare i dansk Paradise Hotel

I den danska versionen av Paradise Hotel  har Türker insett att Sarah tänker byta ut honom mot Oliver. När han konfronterar henne så går Sarah till ett verbalt attack för att dölja sitt rävspel. Han i sin tur tappar det helt och går till en fysiskt attack mot Sarah och lyckas även att träffa hennes öga med en vattenflaska. Dagen efter får han besked om att han måste lämna programmet. 

Nu har flera influencers med Alexandra Nilsson i spetsen uppmärksammat detta drama och Alexandra Nilsson undrar varför inte denna händelse fick uppmärksamhet tidigare eftersom programmet sändes redan i våras. ”Vi hänger ut kvinnliga influencers på en millesekund för minsta lilla grej, men hotfulla män. Nä det är inte så farligt. ELLER VADÅ? ! För det är så vi beter oss i media.” skriver Alexandra Nilsson i sin Instastory.

Som följd av detta så har Dplay gått in och plockat ner första säsongen av Ex on the Beach Danmark för utvärdering skriver Alexandra Nilsson i sin story.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *