jul (1)

God Jul!

Då var det Jul igen. Firar du själv i år? Då är du inte ensam då det sitter extra många just i år utan sällskap. Jag är ensam (med två kattherrar) i jul vilket inte har hänt på typ 15 år och jag har laddat med det gamla vanliga kittet; julgran, ljusslingor, stjärnor i fönstret, hyacinter och julmat.

Julfeelingen har jag fått av 7 säsonger Breaking Bad på Netflix med efterföljande Caminofilm. Jag har sett serien förr men den var absolut värt att ses om. Jag är precis klar med den. Det var också därför det inte kom några inlägg här på ett par dagar.

Idag och resten av julhelgen ska jag se ett antal säsonger av Better Call Saul som är en spinn off-serie från Breaking Bad. Jag har sett den första säsongen för länge sedan men ska nu gå in för att se alla fem-sex säsongerna. Senare under dagen ska jag väl skala potatis och göra veganköttbullar med basilika och lite annat. Så det är vad jag ska göra idag. Äta potatis och se Netflix. Vad gör du i jul? 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *