isabella löwengrip (1)

Isabella Löwengrip Skapar en kurs för blivande företagare

Isabella Löwengrip skriver i sin blogg att hon ska göra en två timmars onlinekurs om entreprenörskap för Framgångsakademin.

-jag ska göra en online-kurs på två timmar om entreprenörskap. Jag tänker att jag ska prata om Idé till Verklighet. Hur man startar företag, hur man bygger bolag, vad som krävs för att växa, vad man gör när det inte går som man vill och hur man ska mentalt förbereda sig för att våga igen.

Isabella får en fråga i kommentarsfältet angående  stiftelsen ILF som hon startade och även om sonen Gillis djurstiftelse som skulle sättas upp. ”Stiftelsen finns men är inaktiv och Gillis djurstiftelse hann aldrig sättas upp” svarar Isabella. Hon får även en fråga i samma kommentar hur det har gått med starta eget-kurs för kvinnor som Isabella skulle börja med. ”Jag minns inga starta eget kurser för kvinnor?” svarar hon. Då påminner en annan person i sin kommentar till Isabella om inlägget från 20190923 Starta eget kurs där hon bland annat skrev följande text. (Även om det inte i den texten står att kursen specifikt är avsedd för kvinnor.)

ILF kommer att starta Starta eget kurser. Målet är att starta ILF Business School i framtiden, tänk er en Berghs School of Communication men att stiftelsen driver en business School.

Ansökningsprocessen skulle starta i januari 2020 och vi alla vet att saker inte blev som det skulle för Isabella detta år. Så det är onödigt ställa krav på svar på icke genomförda planer eftersom hon var tvungen att sälja sin del av skönhetsbolaget och drabbades av långvarig psykisk ohälsa.

Screenshot: isabellalowengrip.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *