Wilma Holmqvist har sålt sin lägenhet

Wilma Holmqvist har sålt sin lägenhet i Fredhäll (i Stockholm) efter många turer då Corona först stoppade hennes försäljningsplaner. Nu har det ju visat sig att fler lägenheter har sålts under pandemin än vad man trodde. Kanske har folk mer tid och är mer utvilade nu när många jobbar hemifrån. Väldigt många har ju även blivit arbetslösa under denna period men antal köpta lägenheter har gått upp i antal markant, åtminstone i Stockholm där Wilma har sin lägenhet.

Wilmas lilla etta på 29 m² med balkong med en månadsavgift på 1926 kronor hade ett startpris på 2 450 000 kronor och den såldes till slut för 2 800 000 kronor. När hon flyttar ut ur sin lägenhet i februari 2021 så har hon bott i sin lägenhet i prick 4 år. Då hinner hon undan en omfattande fasadrenovering som innebär täckta fönster under flera månaders tid.  

Det återstår att se vilken lägenhet som blir Wilmas nästa hem då hon i sin senaste Youtubevideo har visat intresse för en lägenhet men mäklaren vägrar att ha en till visning eftersom det enligt honom har ändå kommit in tillräckligt med många bud. 

Alla screenshots: wilmaholmqvist/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!