Wilmas kontakt med en amerikansk Tv-kändis

Wilma Holmqvist berättar i en av sina Youtubevideor om saker som vi inte visste om henne. En sak är att en amerikansk TV-kändis tog kontakt med henne via Instagram. Det var Luis D. Ortiz som medverkade i Million Dollar Listing New York i några säsonger i början för att sedan ta en paus på några år.  Han skrev till Wilma på Instagram när hon var 16-17 år men svarade aldrig sedan när Wilma skrev att hon var ett stort fan. ”Det var väl tur det för att jag var väldigt ung” säger Wilma.

Wilmas pojkvän Emil Stegfeldt tycker antagligen att det var tur att det inte blev något mer av Instagrammandet annars hade nog inte paret ha träffats. Wilma bor i Stockholm i en lägenhet som är till salu nu och hon letar efter en större lägenhet i samma stad. Emil har nyligen flyttat in i en lägenhet i Malmö och han håller till en del även i Åre då han är en freestylesportare med en Youtubekanal

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!