I Just Want To Be Cool lanserar nya smaker på Fox

I Just Want To Be Cool som består av Joel Adolphson (han var med i Julkalendern 2020) och Emil Beer och Victor Beer lanserar nya smaker på den ekologiska läsken Fox. Inte öl som man skulle kunna tro (lame, I know) inte heller en energidryck som annars är poppis bland influencers. Och enkelt; du köper en pall med omärkta energidrycksburkar från Ali Baba och sätter dit din egen etikett.

Den här drycken Fox är ekologisk, naturligt sötad, koffeinfri och utan både färgämnen och konserveringsmedel. Smakerna som I Just Want To Be Cool och The Dirtwater Fox Brewery tagit fram tillsammans är “Strawberry/Lime”, “Pineapple”, “Pear” och “Peach”. Finns redan nu att hitta i de stora mataffärerna.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!