Bianca Ingrosso – Söker en matlådeleverantör

Bianca Ingrosso går ut till sina följare med en förfrågan om någon av följarna känner till något företag som har en tjänst som levererar matlådor dagligen eller veckovis. Hon berättar i sina Instastories att hon har några familjemedlemmar som behöver lite extrahjälp i vardagen.

Med tanke på att hennes pojkvän Phillipe är delägare i en restaurang, pappa Emilio frontar (utan att äga) flera restauranger och hennes gudmor är delägare i en restaurang- och hotellkedja dessutom gift med en stjärnkock så borde det egentligen finnas hjälp att hitta i familjen.

Eller är det bara en frågan om spons-matlådor? Dafgårds delade ut igår kväll 10 000 matlådor med deras storsäljare kåldolmar apropå matlådor.

Bianca berättar i sin intervju med Breakit att hon har ett säkerhetsteam som jobbar med henne – varje dag. ”Man har varit med om både det ena och det andra”, säger hon till Breakit och fortsätter: ”Mamma är på mig att jag ska ha bra larmsystem och säkerhet och dörrar och allt det där. Så det känner jag ju är viktigt. Sen har jag tre hundar också”, säger Bianca Ingrosso. Hon får frågan med anledning av det ökade antalet rån mot rika personer och att det i vissa fall har varit folk klädda till bud som har utfört och planerat rån och  kidnappning.

Source:instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!