Bianca Ingrosso outade den nya Caia vdn för tidigt

Bianca Ingrosso erkänner nu att hon gick för tidigt ut med att Caia Cosmetics skulle få en ny VD. Hon berättar i sin Youtubevideo att ”det var väldigt kul när det stod i pressen att Bianca, hon vet inte vad hon pratar om. Jag råkade gå ut med att vi skulle få en ny vd innan jag fick gå ut med det. Men då fick jag äga lite… Det stod att jag var korkad och att jag inte visste något om mitt brand.” Adeline Sterner blev senare presenterad som den nya vdn för Caia Cosmetics.

I videon  som jag satte ihop berättar Bianca och Lovisa att Caia Cosmetics skulle få en ny vd redan i början på oktober men även hur den dåvarande vdn Mikael Snabb dementerade det hela. Han sade bland annat att ”Bibbi är en lose cannon på gott och ont”. 

Screenshot: youtube/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!