Jonna Jinton vann i Youtube Streamy Awards 2021

Två svenskar var nominerade i Youtube Streamy Awards 2021 och en av dem vann i sin kategori! Simone Giertz som var nominerad i kategorin Science and Engineering blev utan vinst i år utan kategorin vanns av Mark Rober istället.

Men i kategorin Cinematograophy (Filmkonst) tog Jonna Jinton första priset. Det var ingen intervju inte heller någon presentation utan hennes kategori rabblades upp bland många andra.  Men vad gör det. Grattis Jonna! Det var du väl värd.

Jonna Jinton berättar i sin Instastory att hon låg i sängen halvt vaken då det var 04:30 på morgonen när sändningen var och hon trodde inte att hon skulle vinna men helt plötsligt såg Jonna sitt namn dyka upp på skärmen och då förstod hon att hon hade vunnit. ”Jag är så tacksam för detta och det betyder mycket för mig.” berättar Jonna och passar på att tacka juryn och sina tittare som inspirerar henne.  Se Jonnas korta tacktal till Youtube.

Här kan du se alla vinnarna i Youtube Streamy Awards 2021.

YouTube player

Alla screenshots: youtube streamy awards, instagram/jonnajinton

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!