Annica Englund känner inte så många influencers längre

Annica Englund hade en frågestund på Instagram och av svaret till en av frågorna ”Du tycker inte om alla influensers” framgår det att hon har svårt för skvallersidor som inriktar sig att skvallra om influencers.

”Jag känner inte så många influencers idag, och då kan jag ju heller inte ogilla dom. Det är ju ingen som gjort mig eller någon som står mig nära illa.

Däremot finns det skvallersidor som inriktar sig på att skvallra om tex influencers och sådana har jag otroligt svårt för. Har liksom inte fattat varför man vill trycka ner, skada, sabba eller bara vara jävlig mot personer/ varumärken.”

Annica är en av de få influencers som fortsätter att blogga. Här hittar du hennes blogg!

Screenshots: Instagram/annicaenglund

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!