Jocke och Jonna ska inte separera

Jonna och Joakim Lundell dementerar rykten om deras separation.

-”Aftonbladet vet tydligen saker om mitt liv, som jag själv inte ens visste överhuvudtaget. @jonnalundell Ska du flytta” skriver Joakim Lundell på Instagramstory och publicerar även en bild med texten ”På Tinder inom kort!”

Det var när Jonna Lundell anmälde sig till en lägenhetsgrupp som ryktet tog fart. Någon i gruppen tipsade Aftonbladet om att Jonna och Joakim Lundell tar en paus och Jonna nu söker en lägenhet till sig själv.

I själva verket sökte Jonna en lägenhet till sin mamma. Jonna berättar i sin story att hon når till flera människor via sitt konto än sin mamma. ”Jag kanske får snabbare svar. Eller kanske fler svar” berättar Jonna.

-”Varför måste det alltid vara att om jag söker något, så måste det vara skit mellan Jonna och Jocke?” undrar Jonna Lundell.

Alla screenshots: instagram/joakimlundell, jonnalundell, tv4.se/montage

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!