Klara Elvgren pekar ut sina nya grannar som tjuvar

Klara Elvgren har nu sålt sin lägenhet och flyttat till en andrahandslägenhet på Östermalm. Enligt Klara har någon av hennes nya grannar stulit två paket som skulle med Klara till Mexico. 

-”Jag håller på att f-cking tappa det. F-cking tappa det. Mina f-cking nya jävla grannar har snott två bud av mig. Som jag skulle spela in för att jag skulle ta med dem till Mexico. Vem går och snor? Jag förstår att det är frestelser, jag fattar. Men du sabbar mitt jobb” säger Klara och är förbannad i sin youtubevideo.

Klara störs även av att någon av grannarna har högljutt sex. Hon känner nu av sin tävlingsinstinkt. Hon vill helt enkelt låta mer än grannen tillsammans med killen som hon tillbringar kvällen med. Det kunde visserligen varit en video som lät eller att det finns en bordell i den lägenheten. Trots allt är sexköp poppis på Östermalm sedan gammalt. 

Vill man bo i ett lugnt hus utan tjuvar som grannar, är inte ett lägenhetsköp på Linnégatan 17 A i Stockholm att rekommendera. I alla fall om man ska tro på Klara.

Klara har nu flytt lägenheten och befinner sig just nu på en sponsrad resa till Mexico med sin kompis Hanna. Denna Hanna verkar ha blivit djupt sårad av att Paulina Paow Danielsson inte visste vem Hanna var. Trots allt har ju Hanna bloggat i 10 år så Paow borde ha haft koll på henne. Tycker Hanna alltså. 

Hanna och Klara planerar att ge sig på Paow. Som är en sann fighter och kommer att slå tillbaka hårt.

Eftersom Klara, Hanna och Paow befinner sig i Mexico och snart även på samma hotell så kan vi kanske räkna med viss drama. Hanna kan ju inte förlåta Paow för hennes ignorans och Klara verkar ha hakat på och står på Hannas sida.

Planen är, om man ska tro på Klaras stories på Instagram, att ta ett roastmöte med Paow och i smyg spela in deras samtal. För att sedan publicera det. Någonting säger mig att det kommer att slå tillbaka på Klara för att hon springer Hannas ärenden i sann mean girls-anda. 

Alla screenshots: youtube/tanbyklara, instagram/kattpaow, hannafriberg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!